Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Interaktívny obsah získava v dnešnej dobe stále väčšiu popularitu a aj kvôli tomu prináša Netflix už 10. apríla nový interaktívny seriál You vs. Wild so starým dobrým expertom na prežitie Bearom Gryllsom.

Netflix po Black Mirror: Bandersnatch štartuje ďalší veľkolepý interaktívny seriál, ktorý bude tentoraz klásť dôraz na divočinu a dobrodružstvo. Ako informoval portál The Verge, v novom seriáli, ktorý odštartuje už 10. apríla, sa predstaví známy expert na prežitie Bear Grylls, ktorého mnohí dobre poznáme zo série Muž vs. Divočina z obrazoviek Discovery Channel.

Seriál bol len nedávno ohlásený na tlačovke v Los Angeles a mal by celkovo ponúknuť 8 častí. Celý príbeh sa bude točiť okolo Beara Gryllsa, ktorý sa bude snažiť prežiť tie najhoršie podmienky v divočine. V interaktívnom ponímaní si budú môcť diváci vybrať rôzne rozhodnutia, ktoré Bear v snahe prežiť urobí. Tieto rozhodnutia tak môžu vyústiť v rôzne závery. Portál Engadget pritom dodáva, že táto interaktívna šou môže byť začiatkom produkcie ďalších interktivných obsahov v podaní Netfixu.

Zdroj: The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú