Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Košický poskytovateľ internetu a televízie, spoločnosť Antik Telecom, prináša do svojho základného TV balíčka nový program s vysokou kvalitou vysielania. Tento program vysielal Antik už v uplynulých rokoch, no vždy len na obmedzený čas. Tentokrát sa Eurosport 4K stal súčasťou Základného balíka televízie v optickej sieti Antiku.

Športový program Eurosport v 4K vysielal Antik už v minulosti. Do vysielania ho zaradil ešte v roku 2018 a neskôr v roku 2019, kedy bol pre divákov dostupný počas tenisového šampionátu Roland Garros. Teraz sa táto programová stanica vo vysokej kvalite stala súčasťou základného balíka, ktorý je prideľovaný zákazníkom automaticky a s Antik internetom stojí len 2 € mesačne.

Antik tak ponúka Eurosport 4K vo svojej ponuke ako prvý na Slovensku už od 15. marca. Doteraz mala spoločnosť v ponuke základného balíka aj Eurosport 1 a Eurosport 2 v HD kvalite. S kvalitnejším vysielaním v 4K si tak budú môcť diváci po novom vychutnať športové udalosti a šampionáty v ešte vyššej kvalite ako doteraz.

Ďalšie články:

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú