3. séria seriálu Stranger Things je už aktuálne dostupná na Netflixe a najnovšie na ňu upozorňuje aj jedna z najlepších Battle Royal hier Fortnite. Hráči môžu prejsť portálom podobným sfére „Upside Down“!

Stranger Things by už mal byť aktuálne dostupný na Netfilxe. Seriál si získal mnoho fnúšikov vďaka skvelému príbehu, výborným hereckým výkonom hlavných protagonistov a vizuálu 80. rokov. Ako informuje portál Daily Mail, tých z fanúšikov seriálu, ktorí navyše radi hrávajú známu Battle Royal hru Fortnite, čaká ešte jedno malé prekvapenie.

Pokiaľ sa taktiež tešíš zo začiatku novej série, zapni si Fortnite a namier si to do sekcie Mega Mall. Nájdeš tam viacero portálov podobných tým zo seriálu, ktoré transportovali hrdinov do sféry „Upside Down“. Portály v hre zatiaľ transportujú hráčov len do inej časti mapy.

Podľa Independent môžu tiež hráči v rámci mapy nájsť zmrzliny známe zo seriálu, ktoré okamžite pridajú +5 bodov k životu. V najbližších týždňoch sa hovorí aj o ďalšom rozširovaní hry z pozadia seriálu a možno sa dočkáme aj skutočnej sféry Upside Down.

Zdroj: Daily Mail

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú