Streamovacia služba Disney+ sa chváli ďalším veľkým úspechom. Po vynikajúcej novinke WandaVision totiž divákov k televíznym obrazovkám prilákal aj ďalší seriál z univerza Marvelu, The Falcon and the Winter Soldier.

Ten na Disney+ svojou prvou epizódou štartoval len minulý piatok, po víkende však spoločnosť informuje, že seriál zaznamenal divácky najúspešnejší debut v histórii streamovacej služby. Koľko divákov si počas otváracieho víkendu prvú časť pozrelo však Disney nespresnilo.

O podobných rekordoch budeme ešte od Disney v budúcnosti počuť pomerne často, služba bola totiž spustená len v novembri roka 2019 a doposiaľ nepredstavila nijak zásadné množstvo vlastných exkluzívnych sérií.

Po novinkách z produkcie Disney je však vo svete obrovský dopyt. Mandalorian aj WandaVision patria k najžiadanejším i najpirátenejším seriálom súčasnosti a po vydarenej premiére sa do klubu pridáva The Falcon and the Winter Soldier.

Seriálová novinka sleduje cestu Sama Wilsona a Buckyho Barnesa, známych tiež ako Falcon a Winter Soldier, ktorí sa postavia proti nebezpečnej anarchistickej skupine Flag-Smashers. Úvodnú epizódu sme si nenechali ujsť ani my a prvé dojmy môžeš nájsť v samostatnom článku.

Seriálov z prostredia MCU bude v blízkej budúcnosti na Disney+ pribúdať. V júni streamovacia služba predstaví ostro sledovanú novinku Loki, nasledovať budú What If…?, Hawkeye, Ms. Marvel a mnoho ďalších.

Zdroj: Deadline

 

 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú