Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nový seriál z produkcie Disney+, The Mandalorian, odohrávajúci sa v univerze Star Wars, dostal približný dátum premiéry druhej série. Finále prvej série si mohli fanúšikovia pozrieť už včera, no ešte pred ním zverejnil Jon Favreau, tvorca tohoto seriálu na svojom Twiiteri, kedy príde na obrazovky pokračovanie v podobe druhej série, píše TheVerge.

Aj napriek tomu, že jeho príspevok nám toho veľa neprezrádza, vieme aspoň približné obdobie, kedy sa budeme môcť znova ponoriť do príbehu ot lovcovi odmien. Jon vo svojom príspevku napísal iba toľko, že pokračovanie uvidíme na jeseň 2020. Jeseň tak bude v podaní Disney+ nabitá skvelými novinkami, pretože v tomto období má na obrazovky prísť aj seriál The Falcon and the Winter Soldier odohrávajúci sa v Marvel univerze.

Ako poznamenal portál Polygon, presnú dejovú linku druhej série The Mandalorian zatiaľ nepoznáme. Čo však vieme je, že Jon by chcel celú túto sériu sám aj režírovať. Pri prvej sérii na to údajne nemal čas, pretože počas jej natáčania pracoval na prerábke rozprávky Leví kráľ. Uvidíme tak, či sa jeho réžia nejako prejaví na kvalite druhej série.

Zdroj: TheVerge, Polygon

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú