Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Epic Games Store dáva hráčom k dispozícii 2 veľmi zaujímavé a vysoko hodnotené tituly, informuje PC Gamer. Možnosť bezplatného zaradenia hier do svojej knižnice máš do 15. októbra.

V prípade, že hľadáš rýchlu akciu s veľmi dobre spracovanou hrou pre viacerých hráčov, určite neurobíš chybu, keď siahneš po Rising Storm 2: Vietnam. Ako už názov napovedá, ide o akčnú hru z pohľadu prvej osoby zasadenú do prostredia Vietnamu. Očakávať tak môžeš neľútostný boj o prežitie v krutých podmienkach džungle a večne vlhkých ryžových poliach.

Druhým v ponuke je titul so záhadným názvom ABZÛ. Ak hľadáš hru, pri ktorej úplne vypneš, si na správnom mieste. V tomto prípade ide o atmosférický zážitok, ktorý prežiješ pod hladinou mora. V nádherne spracovanom podmorskom svete úplne zabudneš na strasti bežného života. Nakoniec, ide o titul z dielne autorov, ktorí stoja za podobne ladeným Journey.

Rozdávanie na Epicu sa dvojicou hier nekončí. Podľa dostupných informácií nás budúci týždeň čaká hororová akčná adventúra Amnesia: A Machine for Pigs a nádherne spracovaný 2D titul Kingdom New Lands.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú