Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Apple podal oficiálne ospravedlnenie k téme kaziacich sa „butterfly“ klávesníc v nových MacBookoch. Redaktorka portálu Wall Street Journal, Joanna Stenová, im však krásne ukázala, aké problémy táto vada spôsobuje.

Je to už niekoľká generácia notebookov od Apple, kde ľudia hlásia problémy s ich klávesnicami. Apple sa však verejne ospravedlnil, no vo svojom vyjadrení spomenul, že je stále väčšina používateľov s týmito klávesnicami spokojná a žiadne problémy s nimi nemá. Ako informoval portál Arstechnica, redaktorka Joanna Stenová, ktorá na problém spoločnosť Apple verejne upozornila, ukázala, aké problémy spôsobuje táto chýba najmä redaktorom, medzi ktorými sú MacBooky nesmierne obľúbené.

Vo svojom článku, ktorý okolo celej tejto situácie publikovala, si môžeš prekliknúť medzi verziami bez chýb a verziami, ktoré boli napísané s vadnou „butterfly“ klávesnicou. Ako poznamenala, klávesnica často vynecháva písmena E a R, či napríklad zdvojuje písmená T a E. V článku zdôrazňuje, že toto by sa pri zariadeniach, ktoré stoja viac ako 1000 €, rozhodne nemalo v žiadnom prípade stávať.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú