Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Toto nie je žiadny prototyp Tesly ani jej jedinečného Cybertrucku. Majiteľ vozidla si zrejme povedal, že klasické pick-upy už nie sú v kurze a tak si svoj vlastný prerobil po vzore najdiskutovanejšieho automobilu súčasnosti.

Ak by sme si mali vybrať automobil, ktorý sa v poslednom čase najviac vryl do pamäte ľudí, bude to určite elektrický pick-up Tesla Cybertruck. Ten svoju púť začal jemne nepodareným predstavením, trochu nezmyselným súbojom s Fordom F-150, ukážkou elektrickej štvorkolky CyberQuad a niektorí si ho dokonca zakúpia aj ako „generátor“ pre svoje domy.

Zobraziť celú galériu (1)
Pre porovnanie, takto vyzerá Tesla Cybetruck v reálnej premávke. Zdroj: Twitter

Tesla tak vo veľkom zbiera objednávky a na svoj výtvor je právom hrdá. Portál Jalopnik najnovšie informoval, že na sociálnej sieti Reddit sa už ale objavila aj prvá prerábka, ktorá sa má vizuálne podobať na Cybertruck. Diskutujúci odhadujú, že tento jemne nepodarený „prototyp“ je vytvorený na základoch Fordu F-150 alebo 250. Najlepší na celej situácií je ale fakt, že majiteľ vystavil svoje dielo rovno pred predajňu Tesly. Aj takto teda môže vyzerať automobilová satira.

Zdroj: Jalopnik

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú