Telekom dnes v tlačovej správe informoval o ďalšom rozširovaní svojho optického internetu, ktorým momentálne pokrýva už 815-tisíc domácností na Slovensku. Spoločnosť sa tak rýchlym tempom blíži k cieľu 1 milióna pokrytých domácností optikou a nepoľavila ani počas pandémie.

V uplynulých týždňoch a mesiacoch pribudlo pokrytie najmä v Košickom a Prešovskom kraji do obcí Dvorianky, Gemerská Hôrka, Komárany, Malá Ida, Malý Šariš, Skrabské a Vyšná Kamenica. Zároveň pribudli na mape pokrytia optikou aj Plavecký Mikuláš a Poluvsie,“ informoval hovorca Telekomu Michal Korec.

Telekom naposledy informoval o rozšírení optiky koncom júla tohto roka, keď ju poskytol aj pre Batizovce, Bátorove Kosihy, Bystré (okr. Vranov nad Topľou), Jasenové, Komárovce, Košice-Sídlisko KVP, Plavecké Podhradie, Rudlov, Spišskú Teplicu, Studenec a Vyšnú Myšľu.

V auguste potom spoločnosť upravila ponuku pevného internetu, u ktorého zároveň zvýšila rýchlosti. Popritom priniesla pre Magio Internet nové programy, garantovanú rýchlosť na metalickom pripojení a taktiež vyššiu rýchlosť odosielania. Pre optiku si Telekom pripravil až 4 rôzne balíčky pripojenia. Kompletný prehľad novej ponuky pevného internetu sme priniesli v samostatnom článku.

Zdroj: Telekom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú