Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.


Nie je žiadnym tajomstvom, že konzolové hry FIFA a NHL sa tešia stále väčšej obľube hráčov a fanúšikov športu. V Európe sa konajú mnohé, silno dotované turnaje, kde si môžu zmerať sily tí najzdatnejší. I v našich končinách sa pripravuje turnaj, ktorý ponúkne viac ako len zábavu pre hráčov. 

19.11.2017 sa v Mamut Pube v Bratislave uskutoční turnaj v hre FIFA 18 (PS4) vo veľmi širokej konkurencii 48 hráčov. Jedná sa o jedno z najväčších podujatí na Slovensku a okrem obrovskej prestíže budú v hre ceny v celkovej hodnote až 1000 €. Organizátor turnaja agentúra Showtime e-sports, sľubuje okrem kvalitných zápasov i súťaže pre divákov. Zmerať sily si budete môcť v stolnom futbale alebo v beerpongu. Tí najšikovnejší si môžu odniesť zaujímavé ceny od partnerov. K dispozícii bude možnosť vyskúšať si stále populárnejšiu virtuálnu realitu. Meranie síl v hre FIFA 18 je samozrejmosťou aj pre divákov.

Registračný poplatok do turnaja je 25 € na hráča. V cene štartovného je obed (pizza a kofola), energetický nápoj Battery a spomienková vysačka. Registrácia sa uzatvára 17.11. alebo pri naplnení kapacity. Všetky potrebné informácie ohľadne systému turnaja a rozdelení cien pre víťazov nájdete v popise udalosti na Facebooku.

Viac informácií o tomto evente nájdeš tu 

Celý turnaj bude mať pod palcom skúsený kameraman a zúčastnení sa tak môžu tešiť na video, ktoré bude zachytávať priebeh a atmosféru turnaja. Partneri turnaja sú Mamut Pub, ITlama.sk, Progamingshop.sk, Battery Energy Drink, InUP Consulting a Coolride.eu spolu s mediálnymi partnermi Fontech.sk, sport7.sk a Playzone.cz

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú