Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Dcérska firma Huawei včera predstavila vlajkovú loď Honor V9 a model strednej triedy Honor 8 Lite. Predstavovanie však neostalo len pri smartfónoch a výrobca ho ešte okorenil aj novým príslušenstvom.

Prvým gadgetom je Bluetooth headset pod menom Honor xSport. Výrobca udáva výdrž slúchadiel až do 10 dní a 11 hodín pri neustálom používaní. Disponujú aj membránou na mikrónovej úrovni a magnetickým tlmením. Dizajn je navrhnutý najmä pre športovcov, takže z uší by nemali vypadávať ani pri náročnejších podmienkach. Hmotnosť sa zastavila len na 5 gramoch a dostupné budú v červenom, modrom a čiernom farebnom prevedení. Predávať sa začnú 28. marca v čínskych e-shopoch za približne 40 €.


zdroj fotografie: Honor

Honor ďalej predstavil takzvaný Honor V9 kit, ktorý obsahuje originálny kryt a magnetický držiak. Za tento balíček si výrobca vypýta okolo 27 €. Na škodu nie je ani nabíjačka do auta s podporou rýchleho nabíjania pri výstupoch 9V/2A s cenou 20 €.

zdroj fotografie: Honor

Posledným príslušenstvom, ktoré Honor predstavil, je statív pomenovaný Honor Tripod Selfie-pole. Ten podporuje ovládanie cez Bluetooth a čínskych záujemcov vyjde na 16 €. Posledné 3 menované gadgety sa dostanú do predaja 18. marca.

Nenechaj si ujsť
Honor V9 oficiálne: Prvá skutočná vlajková loď v roku 2017 s procesorom Kirin 960 a duálnym fotoaparátom


zdroj fotografie: Honor

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú