Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.


Po nechválne známom osude posledného zariadenia modelovej rady Samsung Galaxy Note má juhokórejsky technologický gigant pred sebou neľahkú úlohu. Na celý tím konštruktérov nadchádzajúceho tabletofónu, vybaveného ikonickým stylusom S Pen, bude totižto vyvíjaný ohromný tlak zo všetkých strán.

Tento tlak, samozrejme, úzko súvisí s minuloročným fiaskom v podobe Galaxy Note 7-čky. Spoločnosť sa však snaží problémy spojené s týmto modelom definitívne hodiť za hlavu, pričom sa v tejto chvíli plne sústredí na blížiace sa predstavenie smartfónov Samsung Galaxy S8 a Samsung Galaxy S8+. Ako býva zvykom, ihneď po odhalení noviniek patriacich pod modelovú radu Galaxy S začína tento výrobca usilovne pracovať práve na novej a väčšej vlajkovej lodi. Teraz sa k nám prvé informácie o tomto zariadení dostávajú o čosi skôr. Samsung má tento phablet skrývať pod kódovým označením Baikal, čo je zároveň názov najhlbšieho a zrejme aj najstaršieho jazera sveta.

Samsung Galaxy Note 5 32GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

zdroj fotografie: AndroidHeadlines

Nenechaj si ujsť
Najnovší únik odhaľuje množstvo špecifikácií a oficiálny názov zväčšenej verzie Samsungu Galaxy S8

Ďalšie dohady úzko spojené s týmto prístrojom, spomínajú displej s extrémne jemným 4K rozlíšením. Ten by mal po vzore S8-čky ponúknuť tenké rámiky, pričom sa hovorí o uhlopriečke nad 6,2-palca. V útrobách tohto tabletofónu sa má nachádzať procesor Snapdragon 835, prípadne Exynos 8895, ktorý bude podľa všetkého obohatený o 6 GB pamäte RAM. Ďalej sa môžeme tešiť na implementovanie umelej inteligencie vo forme asistenta s názvom Bixby. Treba mať na pamäti, že sme stále poriadne ďaleko od oficiálneho predstavenia tohto modelu, a tak ber tieto informácie s miernou rezervou.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú