Leto sa síce už definitívne skončilo a na Slovensku vládne v posledných dňoch poriadne nevľúdne počasie, no napriek tomu sme si pre teba prichystali exkluzívnu ponuku, vďaka ktorej ti svitne na krajšie dni. Či už si nadšenec technológií, milovník inšpiratívnych rozhovorov, alebo chceš zistiť niečo viac o najnovších nánstrojoch umelej inteligencie máme pre teba špeciálnu akciu.

Ak si našim fanúšikom a máš aktivované predplatné Premium, vedz, že ho teraz môžeš získať úplne zadarmo. Ako sa hovorí, človek je bytosť spoločenská takže v tejto ponuke sme sa rozhodli potešiť nielen teba, ale aj tvojich najbližších.

Stačí, ak pozveš svojich známych, kamarátov, kolegov, najbližšiu rodinu, svokru, tetu alebo kohokoľvek budeš chcieť. Ak sa niekto z nich stane členom našej Startitup rodiny, získaš mesiac nášho Premium členstva zadarmo. Mimochodom, za každého nového užívateľa, ktorý sa zaregistruje pomocou tvojho jedinečného odkazu, získaš jeden mesiac predplatného úplne zadarmo. Maximálny počet je však 5.

Pozývať nových členov môže len používateľ s aktívnym Premium účtom, ktorý tak daruje sebe a novému užívateľovi mesiac zadarmo. Ponuka je v tomto naozaj veľkorysá a myslí ako na pozývajúceho, tak aj na nového člena.

Množstvo benefitov aj na sesterských portáloch

Redaktori FonTech.sk čitateľom pravidelne prinášajú exkluzívny obsah a články, ktorých spracovanie môže trvať aj niekoľko dní. Táto tvorba je veľmi časovo náročná, preto sa stáva súčasťou PREMIUM obsahu, ku ktorému môžu pristúpiť len predplatitelia – celkovo ide o viac ako 75 000 článkov.

V PREMIUM obsahu nájdeš nielen exkluzívne rozhovory s expertami zo Slovenska a zahraničia, ale tiež detailné rozbory aktuálnych tém, hĺbkové analýzy najnovších technológií či testy unikátnych nástrojov umelej inteligencie a ďalších aplikácií a služieb.

Aktivovaním predplatného zadarmo však získaš ešte ďaleko viac. Okrem PREMIUM obsahu na našom webovom portáli FonTech sa ti sprístupní aj platený obsah na weboch Startitup, OdzaduEmefka a Interez. Akcia je skutočne veľmi výhodná.

Získaj predplatné až na 5 mesiacov zadarmo

Každý predplatiteľ s aktívnym zaplateným predplatným môže cez sekciu „Pozvať priateľov“ odporučiť Premium predplatné svojim známym a získať tak jedno mesačné predplatné zadarmo.

V sekcii „Pozvať priateľov“ (klikni na svoj profil a nastavenia) sa ti zobrazí webový link, ktorý je možné použiť maximálne 5-krát. Daný link vieš následne poslať piatim ľudom. Stačí už len aby si pozvaný známy či kamoš vytvoril nový účet s použitím spomínaného unikátneho linku, ktorý si mu poslal.

Následne dostaneš Premium zadarmo – pošleš link kamarátovi, on dostane Premium na mesiac zadarmo a rovnako aj ty budeš mesiac čítať náš exkluzívny obsah úplne zadarmo.

Za predplatné na mesiac zadarmo nedostane pozvaný benefity. Táto limitovaná ponuka predplatného neumožňuje ani pozývať ďalších používateľov, ani odomykať články kamarátom. Ak ťa niekto pozval a chceš benefity po mesiaci zadarmo využívať, urobíš tak predĺžením predplatného.

Predplatiteľ, ktorý poskytol kód, dostane bezplatné obdobie bez mesačného poplatku nasledujúci mesiac, ktorý ešte nemá zaplatený. Prvá platba nového predplatiteľa bude prvý mesiac po registrácii. Ak si už aktívny predplatiteľ a naraz pošleš link 5 ľudom, získaš až 5 mesiacov zadarmo a po skončení ti ďalej pokračuje zakúpené Premium.

Užívateľovi, ktorý už v minulosti predplatné aktívne mal a dostal pozvanie, zľava fungovať nebude. Ponuka platí len pre úplne nových členov, pričom jednému človeku môžeš poslať pozvánku len raz.

Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.

Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.

Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
Nastala neočakávaná chyba, prosím skontroluj vyplnené údaje, alebo skús neskôr.
Platba
Tlačidlo späť
Visa logo
Mastercard logo
Trust pay
Registrovať a zaplatiť
Ikona zabezpečenia
Zabezpečené šifrovaním
Trust pay
Platobné operácie sa odohrávajú na zabezpečených certifikovaných platformách spĺňajúcich tie najvyššie PCI DSS štandardy bezpečnosti.
Zrušiť predplatné môžeš kedykoľvek. Súhlasím s poskytnutím predpaltného a bol som poučený, že odsúhlasením jeho poskytnutia strácam právo na odstúpenie.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú