Streamovacia spoločnosť Netflix síce už dávnejšie avizovala, že svoje potrfólio plánuje rozšíriť aj o vybrané herné tituly, nečakalo sa však, že k posunu dôjde tak rýchlo. Ako informuje Verge, Netflix už začal testovať herné tituly v rámci svojho predplatného.

Používatelia služby v Poľsku tak majú od včera možnosť vyskúšať si na zariadeniach android dvojicu hier inšpirovaných úspešným seriálom Stranger Things. Konkrétne ide o kúsky Stranger Things 1984 and Stranger Things 3.

Ponuka herných titulov sa používateľom objaví na domovskej obrazovke, ak niektorý z nich používateľa zaujme, objavia sa informácie o hre s možnosťou stiahnuť si titul do zariadenia. Následne je používateľ presmerovaný do obchodu Google Play, kde má možnosť hru bezplatne stiahnuť a nainštalovať.

Po spustení hry je používateľ zároveň vyzvaný, aby zadal svoje prihlasovacie údaje do Netflixu. Na rozdiel od televízneho obsahu sa teda nestreamujú, ale je potrebné ich nainštalovať. Hovorca Netflixu zároveň približuje, celý proces je ešte len na svojom začiatku a v hernom segmente Netflix čaká ešte množstvo práce.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú