Vo štvrtok 18. marca sa filmoví fanúšikovia dočkali upravenej verzie filmu Justice League od režiséra Zacka Snydera, po ktorom na sociálnych sieťach volali takmer štyri roky.

Film bol v zámorí premietaný na streamovacej službe HBO Max, u nás i v ďalších vybraných regiónoch si ho diváci mohli pozrieť na existujúcej platforme HBO Go.

Zdá sa však, že záujem o film prekvapil aj samotnú streamovaciu spoločnosť. Ázijská verzia HBO Go totiž po pridaní Justice League do ponuky čelila masívnemu náporu divákov, ktoré servery služby nevydržali a predplatitelia služby hromadne hlásili jej výpadok.

Ten na sociálnych sieťach potvrdila aj samotná streamovacia služba, ktorej sa problém podarilo pomerne rýchlo vyriešiť a výpadok trval len niečo viac ako dve hodiny.

Čakanie sa našťastie vyplatilo, Snyderova verzia Justice League je totiž skvelou akčnou jazdou, o čom sme písali aj v našej recenzii. Rovnako sme sa detailne pozreli aj problematickú i tragédiou poznačenú produkciu filmu.

Justice League režiséra Zacka Snydera nájdeš v ponuke HBO Go aj so slovenským dabingom, ktorý je súčasťou novej iniciatívy streamovacej služby lokalizovať službu aj pre slovenských predplatiteľov. Viac v samostatnom článku.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú