Telekom spustí od 25. februára vynovenú verziu svojej internetovej televízie Magio GO, ktorá prinesie veľké zmeny pre zákazníkov, ktorí preferujú sledovanie TV obsahu prostredníctvom smart TV či mobilných zariadení. Spoločnosť o novinkách informovala v tlačovej správe.

Internetová televízia Magio GO sa podľa Telekomu od štvrtka stane plnohodnotnou alternatívou ku klasickej IPTV či satelitnej TV platforme spoločnosti.

Aktualizácia 25.2.2021:

Telekom dnes spustil predaj vynoveného Magio GO, ktoré predstavil pred pár dňami. Zákazníci si tak už môžu novú službu zakúpiť, avšak výhodnejšie ju získajú len s viazanosťou. Bez viazanosti ich vyjde drahšie o 4,10 €. Používateľom Magio TV a Magio SAT naďalej ostáva bezplatný prístup k Magio GO. Po novom ho ale môžu využiť súčasne len na 1 zariadení.

Za archív si musia priplatiť. Podľa portálu SatelitnáTV.sk nie je archív v novom Magio GO súčasťou ani pri jednom z ponúkaných balíkov a dodatočne si ho môžu zákazníci dokúpiť. V ponuke sú dve verzie archívu, ktorých cenu opäť ovplyvní to, či je služba braná pri viazanosti alebo bez nej. V prípade viazanosti ponúka Telekom archív Basic za 1,99 € mesačne, Premium za 3,99 € mesačne a bez viazanosti sú oba balíky archívu o 1 € drahšie.

Zákazníci si taktiež môžu dokúpiť videotéku vo verziách Magio Kino M (3,99 €/mes.) a Magio Kino L (5,99 €/mes.). Nové Magio GO je tak oddnes dostupné pre všetkých klientov a pre tých stávajúcich sa nateraz nič nemení, potvrdil podľa portálu SatelitnáTV.sk hovorca Telekomu Pavel Ďurík.

Pôvodný článok:

Telekom mení službu od základov

Azda najvýraznejšou zmenou je úplné prerozdelenie dostupných verzií, ktoré sa po novom budú deliť na 3 balíky M, L a XL s maximálnou dostupnosťou až 140 slovenských a zahraničných kanálov, vrátane športových staníc Digi Sport, detskej Ťuki TV, či dokumentárnej stanice BBC Earth v HD kvalite. 

Pre viac ako 120 z nich je tiež k dispozícii 7-dňový archív, ktorý umožňuje spustiť si už odvysielaný program až 7 dní dozadu. Služba okrem archívu umožňuje inteligentné nahrávanie relácie či filmu, alebo aj celej série, či funkciu Videopožičovňa, ktorá ponúka neobmedzené sledovanie filmov a seriálov rôznych žánrov.

NEPREHLIADNI 
Orange zverejnil štatistiky: Pri mobilných službách stratil stovky tisíc klientov, iné naopak významne rástli

Služba umožňuje detailné nastavenia kvality obrazu v troch úrovniach, podľa rýchlosti internetového pripojenia, či zvoleného typu zariadenia a je technologicky pripravená aj na sledovanie video obsahu v UHD

Zobraziť celú galériu (1)
Telekom (úprava redakcie)

V každom balíku je od základy možnosť sledovať na 2 zariadeniach súčasne, pričom tretie zariadenie sa bude dať prikúpiť za 2 € mesačne. Magio GO si vieš spustiť na akomkoľvek zariadení, ktoré je kompatibilné s aplikáciou Magio GO, teda mobilné zariadenia s verziami systému od iOS 11, Android 7, smart televízory Samsung s OS Tizen od roku výroby 2017 a neskôr a smart televízory a set-top boxy, ktoré podporujú Android TV 7 a vyššie.

K dispozícii je tiež verzia pre webové prehliadače a Telekom ponúka za 2,99 € mesačne zariadenie Magio GO TV BOX, ktoré umožňuje využívať službu aj na starších TV prijímačoch. V každom prípade sa však vyžaduje internetové pripojenie s minimálnou stabilnou rýchlosťou 6 Mbps na jedno zariadenie. 

Neprehliadni
Spolupráca gigantov: Telekom začne využívať časť optiky Orange, je známy presný dátum odkedy

V neposlednom rade si budú zákazníci môcť službu priradiť aj do skupiny Magenta 1 a takisto ju kombinovať v rámci Chytrého balíka s Magio Internetom a pevnou linkou, alebo u firemných klientov v rámci Chytrej biznis ponuky v kombinácii s Biznis NETom alebo Biznis linkou. Nová služba bude dostupná od štvrtka 25. februára. 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú