Všetci fanúšikovia Star Wars univerza a obzvlášť tí, ktorí si zamilovali seriál The Mandalorian, by mali zbystriť, tvorcovia seriálu totiž oznámili dátum premiéry druhej série, ktorá odštartuje už o pár dní, o novinke informuje portál IGN.

Tvorcovia seriálu zverejnili dátum premiéry na svojom oficiálnom Twitteri s veľmi jednoduchým popisom „Toto je ten deň. Nové epizódy štartujú 30. októbra.“ Aj druhá séria The Mandalorian bude samozrejme vysielaná exkluzívne len na streamovacej platforme Disney+, ktorá, žiaľ, na Slovensku stále nefunguje.

Záver prvej série ponúkol pohľad na zbraň podobnú ikonickému lightsaberu, ktorá vo veľkej miere ovplyvní smerovanie deja priameho pokračovania. Darksaber je neodmysliteľnou súčasťou univerza Hviezdnych vojen a jeho dôležitosť v druhej sérii titulu The Mandalorian utvrdzuje aj Giancarlo Esposito, prepožičiavajúci svoj zovňajšok seriálovému Moff Gideonovi.

Giancarlo sa pre portál Deadline vyjadril: „V druhej sérii sa dočkáte viac darksaberu. Bude vám objasnené, odkiaľ táto starodávna zbraň pochádza a aké je jej postavenie v modernom svete. Kľúčovou súčasťou príbehu druhej série je práve odhaľovanie pôvodu zbrane.“ Fanúšikovia sa teda rozhodne majú na čo tešiť.

Zdroj: IGN, Twitter, Deadline

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú