Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-ulefone-power
Bezrámikový smartfón od Ulefone, Ulefone Future, sa v technologickom svete teší veľkej popularite. Táto novinka má priniesť naozaj prekrásny dizajn, ktorý bude podobný napríklad so Samsung Galaxy S7 Edge. Toto tvrdenie dokazuje aj porovnávacie video týchto dvoch smartfónov. 

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Ak sa však pozrieme na hardvérovú výbavu, Ulefone Future ani zďaleka nemôže konkurovať vlajkovej lodi juhokórejského giganta. Srdcom zariadenia sa stal procesor MediaTek Helio P10 s frekvenciou 2 GHz a grafická výpočtová jednotka Mali T860. Spomínaný bezrámikový displej sa rozprestiera na 5,5-palcovej uhlopriečke s FullHD rozlíšením. Slávny benchmark test Antutu, ktorý vypočítava hrubý výkon smartfónov, nám ukázal, že prichádzajúca vlajková loď od Ulefone dosiahla len priemerných 51 000 bodov. V kruhoch Ulefone ide však o zatiaľ najvýkonnejší smartfón, ktorý vyrobili.

Ulefone Power môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


Spoločnosť dáva do pozornosti, že sa jedná o predprodukčný model, ktorý ponúka menšiu, 3 GB operačnú pamäť RAM. Koncová verzia určená pre zákazníkov bude disponovať väčšou, až 4 GB RAM pamäťou a môžeme teda očakávať mierne navýšenie výsledného skóre. Zvyšná výbava smartfónu obsahuje 32 GB úložisko so slotom pre microSD karty, 3000 mAh batériu, 16 MPx hlavný fotoaparát so snímačom od Samsungu, HiFi audio a konektor USB Type-C. Predaj Ulefone Future je naplánovaný na mesiac apríl, no presný dátum je zatiaľ stále neznámy.

Zdroj: Gizmochina.com, Blog.ulefone.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú