Počas premiéry nových iPhonov sme sa nedozvedeli všetky technické špecifikácie týchto noviniek ako napríklad kapacitu RAM pamäte, ktorú teraz spochybňujú výsledky benchmarku. Podľa niektorých odhalení má mať iPhone 11 o 1 GB RAM viac ako iPhone XR a iPhone 11 Pro a Pro Max mali dostať až 6 GB RAM, no nové zistenia hovoria inak, informuje 9to5Mac.

Jeden z dôverychodných leaksterov prezradil, že tohtoročné iPhony si mali polepšiť aj v prípade operačnej RAM pamäte. Prémiové modely mali dostať 6 GB RAM a dostupnejší iPhone 11 4 GB RAM. Podľa výsledkov Geekbench testu však mal iPhone 12,3, teda iPhone 11 Pro, dostať 4 GB RAM, hoci z mnohých zdrojov bolo avizovaných 6 GB RAM.

Je možné, aby sa benchmarkový test mýlil? To zistíme až po tom, keď Apple tieto informácie oficiálne prezradí. Rovnakú kapacitu 4 GB pritom na svojom webe uvádza aj portál GSMArena, a to aj v prípade iPhonu 11 Pro Max. V každom prípade je však podľa výsledkov testov isté aspoň to, že nový čip A13 Bionic dokáže poskytnúť najväčší výkon spomedzi všetkých.

Zdroj: 9to5Mac, GSMArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú