Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

banner-mx5
Jedna z najpopulárnejších nadstavieb na svete, FlymeOS, je dostupná pre najnovšie vlajkové lode, Meizu Pro 5 a MX5. Výrobca však potešil väčšinu majiteľov starších zariadení, ktorí taktiež získajú túto významnú aktualizáciu.

Sleduj FónyzČíny.sk aj na FacebookuGoogle+ Instagrame!

Medzi novo podporovanými zariadeniami je trojica minuloročných modelov – Meizu MX4, MX4 Pro a M1 Note. Najnovšia verzia nadstavby prináša veľmi významné zmeny, ktoré ju povyšujú na úplne novú úroveň. Dizajnéri od Meizu sa poriadne “vyšantili“ a po dizajnovej stránke sme sa dočkali naozaj viditeľných zmien k lepšiemu. Podrobnejšie sme sa FlymeOS 5 venovali v tomto článku. Dopredu upozorňujeme, že aktualizačný balík si drží status “Beta“, čo znamená, že nainštalovať si ju budete musieť manuálne a výrobca ju neodporúča k dennému používaniu. Klasická OTA aktualizácia by mala byť k dispozícii začiatkom februára 2016. Aktuálne je k dispozícii verzia “A“, ktorá bohužiaľ nepodporuje medzinárodné jazyky.

Meizu MX4 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


Miernym sklamaním je verzia Androidu, ktorá sa ani po aktualizácii nezmení. Pre mnoho zariadení z tohto zoznamu je tak Android 5.1 Lollipop zatiaľ najnovšou dostupnou verziou.

Odkazy na stiahnutie aktualizácie:

Meizu MX4 Pro

Meizu MX4

Meizu M1 Note

meizu-pro-5

Najvýkonnejší smartfón na svete, Meizu Pro 5, s novou nadstavbou FlymeOS 5

Zdroj: Gsmarena.com

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú