Do našej redakcie dorazil ďalší exkluzívny automobil. Tentoraz sme si sadli do nového Mercedesu triedy A, ktorý oproti predchádzajúcej generácii prináša niekoľko želaných vylepšení. Všetky detailné informácie sa dozvieš v našej recenzii.

Mercedes si dal pri novom modeli poriadne záležať a zmeny sú zjavné hneď na prvý pohľad. Dizajn dostal športovejší vzhľad, dlhé pretiahnuté línie, no aj nové svetlomety. Rozhodne ešte viac pozornosti ale púta interiér. Trieda A má úplne nový vzhľad a spolu s použitými technológiami ponúka úplne nové možnosti.

V interiéri sa už nachádzajú dva displeje s vysokým rozlíšením. V štandarde s veľkosťou 7 palcov, no na želanie s mimoriadnou veľkosťou 10,25 palca. Displeje pôsobia, akoby sa voľne vznášali v priestore. Veľmi jednoduché je aj ovládanie pomocou volantu, dotykového poľa alebo dotykového displeja. Táto dotyková obrazovka je ďalšou novinkou a určite stojí aj za druhý pohľad.

Pod kapotou už nájdeme motory zo spolupráce s Renaultom, pričom vylepšenia dostali aj náprava a celkovo podvozok. Nová trieda A od Mercedesu teda prichádza vo veľkom štýle a je sa rozhodne na čo pozerať. Všetky ďalšie detaily ti už prezradíme v našej videorecenzii.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú