Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Antivírusový produkt Windows Defender známy z operačných systémov Windows mení svoj názov na Microsoft Defender. Nové označenie má iniciovať, že program po novom patrí do skupiny produktov naprieč rôznymi platformami.

Portál BleepingComputer priniesol informácie, že Microsoft sa rozhodol zmeniť názov svojho známeho antivírusového produktu Windows Defender. Po novom tento produkt ponesie názov Microsoft Defender. Dôvodom je fakt, že program najnovšie patrí do skupiny produktov naprieč rôznymi platformami. To zahŕňa podnikové produkty, ktoré ponúkajú riešenia pre viaceré platformy operačných systémov.

Pohnútkou k zmene názvu bolo vydanie podnikových bezpečnostných ponúk s názvom Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) a Microsoft Defender ATP pre Mac počítače. Microsoft sa tak rozhodol, že Windows Defender zahrnie do tejto skupiny produktov. Americký gigant ďalej pre portál BleepingComputer uviedol, že zmena má ukázať ako sa ich bezpečnostné produkty stali multiplatformovými pod jednotným názvom Microsoft Defender.

Zdroj: BleepingComputer

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú