Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Geralt z Rivie si svojim šarmom podmanil celý svet. Po kolosálnom úspechu prvej série, ktorá otriasla rebríčkom sledovanosti, sa medzi desiatku najsledovanejších seriálov Netflixu zaradila aj druhá séria

Zaklínač otriasol rebríčkom Netflixu

Ako píše portál CBR, Zaklínač sa zaradil do zoznamu najsledovanejších televíznych relácií Netflixu po tom, čo 2. séria počas prvých 28 dní od vydania titulu stihla nazbierať 462,5 milióna hodín pozretí.

Twitter

Hoci dnes je už isté, že 2. séria neprekoná tú prvú, ktorá adaptovala dve poviedkové knihy, Posledné želanie a Meč osudu a nazbierala 541 miliónov pozretí, Zaklínač si nepočínal vôbec zle. Diváci druhú sériu obľúbeného seriálového megahitu katapultovali na 10. miesto v seriálovej sledovanosti Netflixu.

Biely vlk od spisovateľa Andrzela Sapkowského sa tak na Netflixe teší veľkej obľube, vďaka čomu sme mohli minulý rok vidieť aj animovaný seriál The Witcher: Nightmare of the Wolf z Witcher.

Celkovo sa hodnotenia druhej série Zaklínača na CSFD pohybujú okolo 68 %, čo je o 10 % slabšie hodnotenie ako v prípade prvej série, avšak o žiadne sklamanie sa rozhodne nejedná. Fanúšikovia Geralta z Rívie sa už dnes môžu tešiť na 3.sériu, ktorá síce zatiaľ nemá stanovený dátum vydania, avšak podľa mnohých špekulácií by mohla uzrieť svetlo sveta už v roku 2023, upozorňuje portál GamesRadar.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú