Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Xiaomi len pred pár dňami predstavilo svoje nové vlajkové lode pre tento rok, no už stihlo spustiť ich predpredaj v domovskej Číne. Ako je ich každoročnou tradíciou, aj v tomto prípade sa všetky dostupné kusy v prvej vlne predali v rekordnom čase – informuje Gizchina.

Samotný predaj netrval nijak zvlášť dlho, nakoľko Xiaomi Mi 10 sa vypredalo už za 60 sekúnd, pričom celkové tržby dosiahli viac ako 200 miliónov čínskych juanov (približne 26 milióna eur). O čosi lepšie sa však darilo verzii Xiaomi Mi 10 Pro, ktorá stojí len o pár desiatok eur viac. Aj napriek vyššej cene sa všetky dostupné kusy v predpredaji minuli za 55 sekúnd. Aj v tomto prípade dosiahnuté zisky prevyšovali 200 miliónov juanov. 

MyDrivers

Koľko kusov bolo v predpredaji dostupných je však otázkou. Ak si však vezmeme priemernú cenu Pro verzie (5500 juanov), tak po prepočte to vychádza len na niečo vyše 36 000 kusov. Pro verzia sa tak síce vypredala rýchlejšie, no to je pravdepodobne ovplyvnené aj počtom kusov, ktorých bolo na začiatku dostupných menej. 

Ďalšie oficiálne kolo predpredaja už zrejme nebude dostupné a prípadní záujemcovia si tak budú musieť počkať na oficiálny začiatok predaja v jednotlivých krajinách.

Zdroj: Gizchina, Mydrivers

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú