S blížiacim sa uvedením radu Samsung Galaxy S24 na trh naznačujú nedávne fámy možné úpravy cien, najmä na európskom trhu.

Podľa portálu GalaxyClub by mohli byť ceny modelov Galaxy S24 a S24 Plus v EÚ nižšie ako ich náprotivkov S23, pričom cena modelu Galaxy S24 by sa mohla začínať na 899 € a cena modelu S24 Plus na 1 149 €.

Naopak, cena modelu Galaxy S24 Ultra by sa mohla zvýšiť a začať na 1 449 €. Stojí za zmienku, že tieto údaje sú špecifické pre EÚ, no cenová stratégia spoločnosti Samsung sa môže v jednotlivých krajinách líšiť. Slovenské ceny však s vysokou pravdepodobnosťou budú približne na tejto úrovni. Aspoň teda v prípade, že je únik pravdivý.

Špekulované ceny v EÚ predstavujú potenciálne zlepšenie (s výnimkou S24 Ultra) oproti predchádzajúcim očakávaniam, že Samsung udrží ceny radu S24 na úrovni radu S23, ktorému sme sa podrobne venovali v našej recenzii.

Spoločnosť Samsung zvyčajne oznamuje svoj rad Galaxy S v januári alebo februári a na základe nedávnej histórie sa očakáva, že rad Galaxy S24 bude predstavený okolo 17. januára 2024. Spoločnosť Samsung však dátum vydania oficiálne nepotvrdila.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú