Obľúbená banka Slovákov si pre všetkých klientov pripravila skvelú novinku. Spustenie okamžitých platieb je pre Fio Banku veľkým krokom vpred a od dnešného dňa môžu klienti odosielať a prijímať platby od iných bánk okamžite, a to úplne bezplatne.

Fio banka sa zapája do systému okamžitých platieb v eurách. Po novom môžeš odosielať a prijímať platby v eurách z iných bánk na Slovensku aj zahraničí v okamžitom režime. To znamená, že ak pošleš platbu o 23:50 na účet Tatra Banky či VÚB, prijímateľ ju dostane ihneď. Rovnako to platí aj z druhej strany, čo poskytne urýchlenie platobnému styku v eurách aj pre klientov iných bánk.

Výhody okamžitých Europlatieb
  • Odosielanie a prijímanie okamžitých platieb v priebehu niekoľkých sekúnd.
  • Možnosť odosielať a prijímať 24 hodín denne, 7 dní v týždni (s výnimkou plánovaných odstávok a výpadkov spôsobených technickou chybou).
  • Odosielanie a prijímanie úplne zadarmo.
  • Jednoduché zadanie v Internetbankingu i Smartbankingu.

Fio Banka
FonTech

Ako upozornila Fio Banka svojich klientov prostredníctvom e-mailu, ako okamžitú platbu môžeš poslať jednorazovú platbu v eurách do výšky 4 000 EUR, a to do bánk, ktoré podporujú prijímanie takýchto platieb. Banka verí, že touto novinkou zvýši komfort pri každodennej správe našich financií.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú