Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Od veľkolepého predstavenia dlho očakávaných smartfónov série Galaxy S10 nás delí už len zopár hodín. Dnes sa totiž o 20:00 nášho času dočkáme predstavenia hneď troch nových zariadení z dielne Samsungu. Známe sú už viaceré špecifikácie či detaily, no šíria sa fámy, ktoré hovoria o čiastočnom predstavení štvrtého smartfónu.

Reč je o prvom skladacom smartfóne spoločnosti s názvom Galaxy Fold, ktorý by mohol byť jedným z prekvapení večera a takzvanou čerešničkou na torte, no na druhej strane aj odvrátením pozornosti od hlavnej trojice smartfónov. Postupne sa začínajú objavovať viaceré informácie, ktoré hovoria napríklad o osadení nového displeja Infinity Flex, tenkých rámikoch či netradičnom širokom výreze na hornej časti obrazovky.

Neoficiálne informácie hovoria aj o kvalitne vybavenom fotoaparáte či ďalších špecifikáciách. Očakáva sa vybavenie výkonným procesorom Snapdragon 855 v spolupráci s 12 GB RAM a 1 TB vnútorným úložiskom. Pri takejto výbave by samozrejme nemala chýbať ani poriadna kapacita batérie a polemizuje sa o veľkosti 4400 mAh.

Zdroj: phoneArena

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú