Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Fanúšikovia MCU si vďaka Disney tento rok skutočne prídu na svoje. Po WandaVision a práve vysielanom The Falcon and the Winter Soldier (naše prvé dojmy nájdeš tu) sa na streamovaciu službu Disney+ začiatkom júna dostane azda najočakávanejší MCU seriál tohto roka, Loki.

Ten sa nám teaser trailerom pripomenul ešte koncom minulého roka, odvtedy sme však o novinke v hlavnej úlohe s Tomom Hiddlestonom počuli len v súvislosti s oznámeným dátumom vydania, ktorý je stanovený na 11. júna.

Očakávaný seriál sa teraz konečne dočkal plnohodnotného traileru, ktorý naznačuje dejové zasadenie a zobrazuje aj rolu ďalšieho atraktívneho hereckého mena v seriáli, Owena Wilsona.

Príbeh seriálovej novinky sa bude zameriavať na jeden z Kameňov nekonečna, vďaka ktorému Loki bude skákať v čase a navštevovať alternatívne reality.

Cestovaním v čase však Loki narobí peknú paseku, čo sa bude snažiť napraviť práve Owen Wilson v úlohe agenta organizácie Time Variance Authority, ktorá ľstivého hlavného hrdinu zatkne.

Novinka bude pozostávať zo šiestich epizód a aby to fanúšikom MCU náhodou nebolo málo, hneď na začiatku júla sa dočkajú ďalšieho komiksového prídavku, tentokrát v podobe veľkofilmu Black Widow so Scarlett Johansson.

Zdroj: Vulture

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú