Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Aktualizované 9. júna: Nový diel populárnej motoristickej šou The Grand Tour, ktorý bol z veľkej časti nakrúcaný aj na Slovensku, dostal prvý trailer. Vidieť v ňom slovenské diaľnice, testovanie AirCar a presne také množstvo bláznivostí, aké by si od trojice moderátorov očakával.

V čerstvej časti The Grand Tour sa Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond vybrali do krajín strednej Európy, medzi ktorými nechýba ani Slovensko. Relácia sa u nás nakrúcala počas minulého roka a čoskoro ju uvidia predplatitelia streamovacej služby Prime Video, kde Grand Tour, kde štartuje v piatok 16. júna.

Nový diel okrem slovenských lokalít prinesie aj viacero bizarností, ako už pri sérii býva zvykom. Trojica moderátorov tak napríklad otestuje formule, nechá sa ostreľovať jazdcami na koňoch alebo napodobní ikonickú scénu z Rýchlo a zbesilo, v ktorej sa pokúsi vojsť autom do rozbiehajúceho sa lietadla.

Pôvodný článok: Najnovší diel populárnej motoristickej relácie The Grand Tour bude pre Slovákov špeciálny. Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond v ňom totiž zavítajú do stredoeurópskych krajín, medzi ktorými nechýba ani Slovensko.

Nový diel so slovenským rukopisom

The Grand Tour sa u nás natáčalo počas minulého roka, kedy pozorní fanúšikovia odhalili Jeremy Clarksona a Richarda Hammonda na slovenských cestách a dvojicu videli aj v našich kaviarňach. Duo známych moderátorov bolo tiež videné blízko letiska v Piešťanoch, povráva sa preto, že v novej relácii sa objaví aj AirCar od slovenskej firmy KleinVisionktorá však medzičasom svoj projekt ukončila.

Slovensko bude v novej epizóde The Grand Tour iba prechodnou stanicou. Cesta moderátorov sa začne v poľskom Gdansku a následne povedie cez Slovensko, Maďarsko až do Slovinska a bude dlhá viac než 2-tisíc kilometrov.

Moderátori v novom špeciálnom diele sľubujú vyskúšanie sovietskej F1, do ktorej naverbujú známeho pilota a na ceste tiež napodobnia ikonickú scénu zo série Rýchlo a zbesilo, informuje Sun. „Slovenská“ epizóda The Grand Tour bude dostupná exkluzívne na streamovacej službe Prime Video, premiéru má stanovenú na piatok 16. júna.

Ak ťa zaujíma, aké slovenské miesta Jeremy Clarkson a Richard Hammond na Slovensku navštívili a čo ďalšie by sa v novej epizóde mohlo objaviť, nevynechaj náš prehľad, v ktorom sme prípravu nového dielu The Grand Tour detailne monitorovali.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú