Spoločnosť Telekom dnes v tlačovej správe informovala o novej akcii, v ktorej pridá ku všetkým mobilným paušálom dáta navyše pri kúpe cez web. Zákazník však musí splniť podmienku a nový paušál si zakúpiť bez hardvéru.

Pri kúpe nového paušálu online a bez smartfónu, či iného hardvéru, bude môcť zákazník využívať bonusový 1 GB dát počas celého fakturačného obdobia. Počas 2 rokov tak celkovo operátor pridá k paušálom 24 GB dát. Výhoda platí aj pre klientov, ktorí si paušál predlžujú. Využiť ju bude možné od 29. apríla.

„Ide o balíček dát, ktorý si bude môcť zákazník aktivovať v Telekom aplikácii každý mesiac počas celého obdobia viazanosti. Tento dátový balík ponúkne 1 GB dát s plnou rýchlosťou a bude platiť pre aktiváciu, predĺženie paušálu, prechod z predplatenej karty či staršieho paušálu Happy alebo ÁNO počas viazanosti,“ informoval v tlačovej správe Telekom.

Operátor tak každý mesiac klientovi poskytne 1 GB balík dát navyše, ktoré sa budú míňať ako prvé. Je však potrebné, aby si tento balík zákazník aktivoval sám každý mesiac manuálne cez aplikáciu. V prípade kúpy paušálu s hardvérom tieto dáta Telekom neposkytne, zachová však online zľavu 20 € pre nových a 30 € pre stávajúcich klientov.

Ďalšie články:

Zdroj: Telekom

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú