Telekom v rámci časovo obmedzenej ponuky pripravil lákavý balíček, ktorý je k dispozícii výlučne pre predplatené karty Easy a Predplatenka. Balíček Mixi s vianočnou tematikou, ktorý je možné aktivovať do 10. decembra 2023, ponúka 100 GB dát, 100 minút volaní a 100 SMS len za 4 €. Používatelia si ho môžu aktivovať opakovane a balík má 7-dňovú platnosť.

Aktivácia je bezproblémovo dostupná prostredníctvom aplikácie Telekom, hoci automatické predĺženie nie je možné. Ide o ponuku typu „využi alebo stratíš“, keďže po 10. decembri už nebude možné balík aktivovať.

Táto časovo obmedzená ponuka nasleduje po atraktívnom kroku Telekomu z konca októbra, keď si noví zákazníci mohli zaobstarať dátový balík Preplatenky 1 000 GB zadarmo. Zakúpením SIM karty v tomto období a dobíjaním minimálne 10 eur mesačne mohli používatelia využívať túto veľkorysú ponuku viac ako 13 mesiacov, teda až do konca budúceho roka.

Strategické sezónne ponuky Telekomu nielenže vychádzajú v ústrety rastúcim dátovým potrebám používateľov, ale zároveň podčiarkujú jeho snahu poskytovať cenovo výhodné a flexibilné možnosti.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú