Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Košický poskytovateľ televízie a internetu rozšíril ponuku programov o ďalší kanál vo veľmi vysokom rozlíšení. Ide tak už o ďalší 4K program, ktorý zákazníci v jeho ponuke nájdu. Len prednedávnom pritom začal poskytovať v 4K aj športový kanál Eurosport. Tentokrát sa do ponuky IPTV dostal v takomto rozlíšení kanál Home, ktorý vysiela relaxačný obsah vo vysokej kvalite.

Podobne ako Eurosport 4K sa aj nový program Home 4K v Antiku dostal do ponuky základného balíka, ktorý je zákazníkom prideľovaný automaticky a s Antik internetom stojí len 2 eurá mesačne. Obsahová ponuka tohto kanálu tvorí vysielanie obrazov prírody z celého sveta, ktoré môžu divákovi pomôcť pri relaxácii a zároveň mu odhalí vysokokvalitné zábery z krajín, kde by počas aktuálnej situácie nemohol vycestovať.

Antik tak má po zaradení programu Home 4K v základnom balíku celkovo už 8 kanálov v 4K kvalite. Okrem Eurosport 4K a nového Home 4K diváci v ponuke nájdu aj kanál MyZen 4K, Lounge TV 4K, NASA TV 4K, QVC Zwei 4K, Piánko 4K a Piánko+ 4K.

Zdroj: Antik

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú