Po novembrovom bezplatnom vysielaní troch vybraných programov predstavil Skylink aj voľné vysielanie na december. Počas tohto mesiaca poskytne zákazníkom bezplatne až 8 programov, medzi ktorými je aj nová exkluzívna stanica. Sledovať ich môžu až do začiatku januára. Informoval o tom Skylink v tlačovej správe.

Bezplatná programová ponuka tohto satelitného operátora na december ponúka doteraz najviac programov zadarmo. K dispozícii sú už od 1. decembra a dostupné budú až do 5. januára 2021.

Okrem exkluzívneho programu CANAL+ Domo, ktorý Skylink vysiela ako jediný z TV operátorov na Slovensku, prináša do voľného vysielania na tento mesiac aj CS Film, CS Horror, AMC, TV Paprika, Minimax, Cartoon Network a Šlágr Premium HD.

Z týchto programov potom zákazníci nájdu CS Film, AMC, Mezzo HD, Minimax a Cartoon Network aj v internetovej televízii Skylink Live TV pre sledovanie staníc cez smartfón alebo počítač. Ďalšou zmenou v ponuke operátora prešla stanica Mezzo HD, ktorá je po novom vysielaná vo vysokom rozlíšení.

Zdroj: Skylink

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú