Spoločnosť Skylink zo skupiny M7 Group spustila vo svojej ponuke nový platený televízny program. Na mesiac ho ponúkne zadarmo pre všetkých. Informovala o tom v tlačovej správe.

Skylink začal vysielanie nového programu o varení a bývaní CANAL+ Domo. Zákazníci ho nájdu aj v internetovej televízii Skylink Live TV. Tento program zaradil do svojej ponuky exkluzívne ako jediný televízny operátor na našom trhu.

Spustenie televízneho kanála CANAL+ Domo je pre nás prelomovým okamihom. Ide totiž o historicky prvý program z produkcie Groupe Canal+, ktorý sa na slovenskom trhu objavil.

Slovenskí diváci síce mohli už skôr sledovať seriály z dielne Canal+, exkluzívne na Skylinku, teraz však majú prvýkrát možnosť užiť si kompletný nový televízny kanál,“ informoval v tlačovej správe Jaromír Glisník, člen predstavenstva spoločnosti M7 Group.

Nový program CANAL+ Domo je vysielaný v HD kvalite a v českom jazyku. Zákazníci ho môžu oddnes nájsť v programovom balíku Smart, ktorý stojí 9,90 € mesačne. Ten obsahuje 83 kanálov, pričom 42 z nich je vysielaných v HD. Skylink zároveň zaradil tento nový program aj do voľného vysielania na december, vďaka čomu si ho budú môcť bezplatne pozrieť všetci diváci.

Zdroj: Skylink

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú