Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Netflix si pre fanúšikov Zaklínača tento rok pripravuje veľké prekvapenie v podobe seriálového spracovania, ktoré nám rozpovie príbeh Geralta z Rivie. Po nedávno zverejnených fotografiách a nových informáciách o tom, že seriál bude určený pre dospelých, prichádza to, na čo mnohí čakali. Zaklínač, alebo tiež The Witcher, dostal od Netflixu aj prvý oficiálny trailer s útržkami veľkolepých scén, s ktorými sa stretneme už počas tohto roka, informuje The Verge.

Seriálové spracovanie Zaklínača prichádza niekoľko rokov po vydaní posledného dielu hry The Witcher: Wild Hunt a neuveriteľných 26 rokov po publikovaní prvej knihy od poľského autora Andrzeja Sapkowskeho. Príbeh sa však dostane aj na obrazovky, kde ho divákom už tento rok prinesie Netflix, ktorý teraz láka fanúšikov na prvú ukážku.

Tá potvrdzuje, že sa máme skutočne na čo tešiť. V trailery sa objavila aj čarodejnica Yennefer a princezná Ciri a samozrejme nechýba ani hlavná hviezda, Geralt z Rivie, ktorého stvárnil Henry Cavill. Pokiaľ sa ani ty už nevieš dočkať seriálového Zaklínača, rozhodne si nenechaj ujsť tento trailer.

Zdroj: Netflix, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú