Fanúšikovia hry The Witcher sa už nevedia dočkať aj seriálového spracovania tohto titulu, ktoré bude mať premiéru už počas tohto roka, informuje Polygon. Seriálová adaptácia knihy je už natočená, no ešte nejaký ten mesiac potrvá, kým sa dostane do knižnice streamovacej služby. Netflix bez akýchkoľvek indícií svetu ukázal hlavného protagonistu seriálového Zaklínača v prepracovanom kostýme a spolu s ním aj ďalšie dve postavy.

Po mesiacoch čakania a prvej ukážke Geralta nám však Netflix detailne prezradil, ako bude vyzerať hlavná postava vo svojom kostýme. Hoci stále nie je známy oficiálny dátum premiéry seriálu, fanúšikovia sa môžu dočkať ďalších odhalení počas Comic-Conu v San Diegu už 19. júla, informuje CNN.

Práve počas tejto udalosti sa totiž niektoré postavy ukážu v originálnych kostýmoch. Okrem hlavného hrdinu sa ale na nových fotografiách ukázala aj postava princeznej Ciri a čarodejnice Yennefer, ktoré stvárnia herečky Freya Allan a Anya Chalotra. Hoci sú obe z nich o čosi menej známe ako Henry Cavill, v seriáli stvárnia dôležité postavy.

Zdroj: Polygon, CNN

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú