Redmi chystá skutočnú vlajkovú loď nabúchanú špičkovými špecifikáciami. Najnovšie informácie hovoria o 48 MPx hlavnom senzore Sony IMX586, ktorý spolu s výkonným hardvérom prinesie slow-motion pri 960 fps.

Redmi už čoskoro prinesie svoju vlajkovú loď s označením K20 Pro. Samotný výrobca už stihol svoju očakávanú novinku promovať pod označením „zabijak vlajkových lodí 2.0“ a unikol tiež rekordný výsledok v benchmarku AnTuTu. Tentoraz výrobca prostredníctvom účtu na sociálnej sieti Weibo potvrdil aj prítomnosť 48 MPx hlavného senzora fotoaparátu Sony IMX586, o čom informoval portál Gizmochina.

Celkovo sa očakáva, že Redmi K20 Pro prinesie trojitý fotoaparát, pričom ďalšie dva budú ultra-široký a telefoto objektív. Okrem toho generálny manažér Redmi zverejnil v osobitom príspevku informáciu, že novinka bude podporovať natáčanie slow-motion videí pri 960 fps. Redmi K20 Pro sa tak pripojí k Xiaomi Mi 9, ktorý túto vymoženosť taktiež ponúka. Predstavenie sa očakáva 28. mája a sme zvedaví, aké ďalšie detaily výrobca zverejní.

Zdroj: Gizmochina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú