Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Koronavírus ovplyvnil fungovanie mnohých krajín po celom svete, no zastavil aj viaceré dôležité konferencie. Vo svete tak bolo zrušené MWC 2020 v Barcelone, Google zrušil konferenciu I/O 2020 a dokonca sa nebude konať ani autosalón v Ženeve.

Situácia mala dopad aj na predstavenie nových vlajkových lodí Xiaomi, ktoré boli síce v domácej Číne predstavené, no globálu verziu musel výrobca odložiť. Onedlho sa však predsa len dočkáme premiéry globálnej verzie Mi 10 a Mi 10 Pro, ktoré budú predstavené už koncom mesiaca, informuje GSMArena.

Tohtoročné vlajkové lode Xiaomi Mi 10 a Mi 10 Pro mali svoj debut na domácej pôde ešte zhruba v polovici februára a neskôr sa mali ukázať aj na MWC 2020, kde malo prebehnúť predstavenie globálnej verzie smartfónov. Ako však dobre vieme, konferencia v Barcelone sa nekonala a spoločnosť tak musela nájsť náhradné riešenie.

Nakoniec má byť nová dvojica vlajkových lodí podľa zverejneného plagátu predstavená pre globálny trh 27. marca. Hoci samotný plagát priamo neprezrádza, že ide o premiéru Mi 10 a Mi 10 Pro v globálnej verzii, naznačuje tomu grafické spracovanie obrázku, ako aj hashtag v tweete Xiaomi, informuje Android Authority.

Zdroj: GSMArena, Android Authority

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú