Na júnovej konferencii EA Play sme sa okrem iného dozvedeli aj to, že štúdio plánuje priniesť až 7 nových hier pre Nintendo Switch v nasledujúcich 12 mesiacoch. Odvtedy kolujú špekulácie napríklad aj o remaster verzie jedného z najlepších titulov Need for Speed: Hot Pursuit, ktorý sa teraz náhodou objavil na britskom Amazone, informuje portál Nintendo Life.

Na britskom Amazone sa na určitý čas objavil očakávaný remaster jedného z najlepších titulov frančízy Need for Speed: Hot Pursuit, ktorý uzrel svetlo sveta v roku 2010. Príchod hry už dávnejšie po konferencii EA Play oznámil znalec Jeff Grubb a vďaka inzerátu sa teraz okrem ceny na úrovni 39 € dozvedáme aj možný dátum vydania, uvedený na 13. novembra.

Zobraziť celú galériu (1)
Screenshot / Amazon

Pochopiteľne stále nemusí ísť o finálny dátum, čo naznačuje aj fakt, že hra bola na stránke uvedená iba pre konzoly Nintendo Switch a Xbox One, pričom podľa predošlých špekulácií má prísť aj na PS4 a PC a neskôr by sa mohla objaviť aj na konzolách novej generácie.

Nejde však o prvý prípad, kedy sa hra na internete objavila. Počas konferencie EA Play ju totiž do svojej ponuky na určitý čas zahrnul aj austrálsky a novozélandský obchod Mighty Ape, píše PureXbox. Posledný, na koho sa čaká, je tak už len samotné štúdio EA, aby príchod hry konečne oznámilo.

Zdroj: Nintendo Life / PureXbox 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú