Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pokiaľ patríš medzi fanúšikov kriminálnych seriálov a pojem Čierna listina (Blacklist) ti nie je neznámy, máme pre teba skvelú správu. Titul totiž dostal tento rok už ôsmu sériu, ktorá sa na streamovacej platforme Netflix objaví už v priebehu tohto mesiaca, informuje stránka Netflix CZ + SK Fans na svojom Facebooku.

Seriál Čierna listina odštartoval s prvou sériou už v roku 2013, pričom opisuje príbeh mladej agentky FBI Elizabeth Keenovej (Megan Boone). Tej sa naskytne unikátna príležitosť po tom, čo sa v sídle FBI nechá zatknúť obývaný zločinec Raymond Reddington (James Spader), ktorý tvrdí, že jej pomôže dostať nebezpečných zločincov a teroristov za mreže.

Titul bol začiatkom roka obnovený pre ôsmu sériu napriek tomu, že na domovskej stanici NBC zažíva veľmi nízku sledovanosť, ktorú však kompenzujú vysoké čísla na Netflixe. Tam sa nové epizódy seriálu dostávajú vždy 24 hodín po americkej premiére na NBC.

Nová séria bude dostupná na Netflixe už v priebehu novembra, pričom ako je u NBC zvykom, epizódy budú zrejme vychádzať v týždňových intervaloch. Informácie ohľadom dostupnosti českých titulkov zatiaľ nie sú známe, avšak prítomné sú u všetkých siedmich sérií a miesto si tak s najväčšou pravdepodobnosťou nájdu aj u ôsmej.

Zdroj: Facebook / Netflix CZ+ SK Fans 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú