Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ministerstvo financií SR pod vedením Igora Matoviča pokračuje v žrebovaní výhercov očkovacej lotérie aj cez pracovné dni. Najnovšie boli zverejnení po prémiovom žrebovaní v nedeľnej relácii RTVS Byť zdravý je výhra aj výhercovia za pondelok. Ministerstvo tak zverejnilo zoznam ďalších 25 vyžrebovaných Slovákov, ktorí si odniesli od 1000 € do 10 000 € v očkovacej lotérii, informuje Markíza.

Zaočkovaní ľudia zapojení do očkovacej lotérie si môžu výsledky žrebovania a zoznam výhercov pravidelne skontrolovať na webe Ministerstva financií SR. Najnovšie je zoznam doplnený aj o výhercov vyžrebovaných počas pondelka 17. augusta, ktorí si mohli v najlepšom prípade odniesť výhru 10 000 €.

Slováci v očkovacej lotérií môžu pritom získať nanajvýš 2 žreby, pokiaľ sa nechali zaočkovať obomi dávkami dvojdávkovej vakcíny alebo jednou dávkou jednodávkovej vakcíny. Jednu šancu na výhru získavajú tí, ktorí sa nechali očkovať jednou dávkou dvojdávkovej vakcíny. Registrácia do očkovacej lotérie je možná do 15. októbra.

K tejto lotérii pripravilo Ministerstvo financií SR aj televíznu reláciu Byť zdravý je výhra, ktorá bude vysielaná každú nedeľu večer na Jednotke. Premiérová časť relácie si však kvôli problémom vyslúžila veľkú vlnu kritiky, ktorá cielila aj na diskrimináciu hendikepovanej skupiny zapojených Slovákov. Viac informácií k očkovacej lotérii sme priniesli v samostatných článkoch.

Ďalšie články:

Zdroj: TV Noviny/Markíza

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú