Najnepríjemnejší pojem predstavuje pre Slováka slovo zdražovanie. Žiaľ, takto to už chodí a zákazníci veľkého slovenského operátora si za využívané služby budú musieť priplatiť.

O2 zvýšilo od 1. júla svoje ceny pri predplatených programoch Fér, Voľnosť a taktiež pri fakturovanom programe Fér, informuje portál Živé.sk. Zdraženie sa týka len volania a SMS do zahraničia, ceny platné na území našej krajiny ostali nezmenené.

„Úprava cien sa výhradne týka len volaní a SMS do zahraničia a nie cien v rámci Slovenska. Cenu volaní do zahraničia dorovnávame na úroveň volaní ako doma,“ uviedlo O2.

Pri programe Fér zdraželi volania do krajín Európskej únie z 0,13 € za minútu, na 0,15 € za minútu, pri SMS do štátov EÚ pôjde o mikroskopické navýšenie z 0,06 € na 0,072 €.

Klienti s programom voľnosť zaplatia za volania po novom o 5 centov viac; z 0,10 € na 0,15 € zdraželo telefonovanie, cena za SMS dostala rovnakú cenovku ako pri programe Fér.

Portál ďalej uvádza, že od 1. júla začalo O2 predávať nový denný balíček s neobmedzenými dátami za 1,4 €. Doterajšie denné balíčky za 1,3 € skončili.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú