Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

PC Gamer informuje o digitálnom vydaní doskovej hry Game of Thrones na Steame. Hra sa však na hony vzďaľuje seriálovej adaptácii, keďže vychádza z doskovej hry uvedenej ešte pred 17 rokmi.

A Game of Thrones: The Board Game navrhol v roku 2003 Christian T. Petersen spolu s Kevinom Wilsonom, len aby sa následne v roku 2011 dočkala reedície. Jej popularita aj vďaka seriálu rapídne rástla a dnes už patrí medzi zlatý štandard takéhoto druhu zábavy.

V úlohe jednej zo šiestich rodín je v časovom horizonte desať kôl taktizovať, tvoriť aliancie, ale aj podvádzať protihráčov s cieľom ovládnutia čo najväčšieho územia Westeros. Plusom tak je, že digitálna verzia ponúka navlas rovnaký zážitok, ako jej dosková podoba.

Hru je možné hrať s 3 až 6 hráčmi, pričom jej digitálna podobizeň ponúka aj kampaň pre jedného hráča proti umelej inteligencii. Pravé čaro však pramení z multiplayeru. Hra A Game of Thrones: The Board Game – Digital Edition je už niekoľko dní dostupná na Steame, kde je teraz navyše v prijateľnej zľave za 15,99 €.

Zdroje: PC Gamer, Steam

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú