Vývojári sociálnej siete Facebook chystajú v najbližších mesiacoch niekoľko zmien a noviniek, ktoré sa predovšetkým dotknú stránok. Ako informuje spoločnosť v tlačovej správe, zo stránok zmizne ikonické tlačidlo „Páči sa mi to“.

Najradikálnejšou zmenou má byť práve odstránenie tlačidla „Páči sa mi to“ z hornej časti každej facebookovej stránky. Mnoho ľudí má totiž „lajknuté“ aj také stránky, ktorých obsah vôbec nesleduje, čo poriadne skresľovalo pohľad administrátorov na počet aktívnych sledovateľov. Po novom už bude možné stránky iba sledovať a administrátori tak získajú lepší prehľad o svojej fanúšikovskej základni.

Facebook

Zmeny sa tiež dočká aj samotný dizajn stránok, ktorý bude po novom jednoduchší a intuitívnejší. Každá stránka tiež dostane aj svoju vlastnú časovú os, vďaka ktorej sa pre administrátorov zlepší komunikácia so svojimi fanúšikmi.

Facebook

Pribudnúť má aj nová funkcia otázok a odpovedí, ktorú zrejme netreba nijak bližšie popisovať. Vylepšeniami prejdú tiež možnosti nastavenia stránky a taktiež bezpečnostné funkcie, ktoré budú lepšie detegovať nenávistné komentáre, spamy a ďalší nevhodný obsah.

Zdroj: Facebook

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú