Steve Hemmerstoffer, známejší pod pseudonymom @OnLeaks zverejnil na svojom Twitteri niekoľko fotografií, ktoré ukazujú zadnú stranu pripravovaného smartfón iPhone XI. Dočkať by sme sa mali trojice fotoaparátov, ktoré budú usporiadané do štvorca podobne, ako tomu bolo pri Huawei Mate 20 Pro. 

Hemmerstoffer tvrdí, že minimálne jednej z chystaných smartfónov Apple príde s takýmto usporiadaním fotoaparátov. Rovnako ako v minulom roku, tak aj teraz sa očakáva predstavenie troch nových zariadení. Nejde pritom o úplne novú informáciu, nakoľko povesti o použití troch fotoaparátoch sa objavili ešte skôr v minulom roku. Steve sa koniec koncov môže pochváliť aj slušnou úspešnosťou, kedy jeho predpovede sa naplnili až v 75 % prípadoch. 

Ako bude takýto iPhone vyzerať si môžeš pozrieť na fotografiách vyššie. Detaily samotných snímačov sú zatiaľ tajomstvom, no je veľmi pravdepodobné, že sa toto trio objaví len u najdrahšieho modelu iPhone XI Max. Ich usporiadanie nie je celkom pravidelné, no zaručene do bude mať svoj význam. Veľkosť štvorca je však oproti predchádzajúcim správam o čosi väčšia a aj na fotografiách je vidieť, že skutočne zaberá veľkú časť zadnej strany.

Zdroj: Twitter, Macrumors

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú