Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Na nový trailer druhej série Snowpiercer upozornila facebooková stránka československých fanúšikov Netflixu. Ten na prekvapenie fanúšikov predstavuje novú hlavnú postavu, stvárnenú obľúbeným Sean Beanom.

Seriál Snowpiercer, u nás dostupný na Netflixe, zožal minulý rok s vydaním prvej série relatívne nadpriemerné ohlasy. Diváci si snímku obľúbili najmä z dôvodu špecifickej postapokalyptickej premisy, kde sa poslední ľudia snažia prežiť za každú cenu v obrovskom vlaku, nekonečne krúžiacom po zamrznutej planéte.

Úspech myšlienky podľa francúzskej grafickej novely Le Transperceneige, ktorá sa mimochodom dočkala v roku 2013 aj kórejsko-českej celovečernej snímky s Chris Evansom v hlavnej úlohe, si podľa všetkého uvedomila aj televízia TNT produkujúca snímku, schystajúca druhú sériu.

Nová krátka ukážka, odhaľuje ako januárový dátum vydania, tak aj Sean Beana v pozícii magnáta Wilforda. Trailer rovnako ukazuje Laytona (Daveed Diggs), ktorý sa stal vedúcim vlaku na konci prvej série.

Neočakávaný príchod Wilforda, ktorý mal byť počas udalostí prvej série mŕtvy , však všetky plány postáv komplikuje. Pokračovanie vychádza 25. januára.

Zdroje: YouTube, Netflix CZ + SK Fans

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú