Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Na jeseň minulého roka HBO zrušilo jeden prequel Game of Thrones, no v zápätí potvrdilo iný. Jedná sa o seriál, ktorý vyrozpráva príbeh rodu Targaryen a odohrávať sa bude 300 rokov pred známymi udalosťami. Prequel Game of Thrones teraz pozná svoj dátum premiéry. Fanúšikovia si však na debut prvej série budú musieť ešte nejaký ten rok počkať, informuje CNET.

Seriál House of the Dragon bude natočený podľa Georga R.R. Martina a Ryana Condala. Spočiatku sa hovorilo, že táto novinka dorazí na obrazovky divákov najskôr v roku 2021, no najnovšie informácie môžu fanúšikov sklamať. Programový riaditeľ HBO, Casey Bloys, totiž potvrdil, že tento očakávaný titul dorazí s prvou sériou až v priebehu roka 2022, informuje The Verge. Hneď na úvod by malo byť dostupných prvých 10 častí seriálu.

HBO

Hoci sa tak HBO vzdalo prvého prequelu The Long Night, ktorý mala na starosť Jane Goldman a odohrával sa až 8 000 rokov pred udalosťami Game of Thrones, prinesie divákom iný seriál, na ktorý sa zrejme oplatí čakať. Práve v ňom sa dozvieme ako Aegon Targaryen zjednotil 7 kráľovstiev a získal nad nimi moc.

Zdroj: CNET, The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú