Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Streamovaciu službu HBO Go už čochvíľa nebude možné spustiť na starších verziách vybraných operačných systémov, hlási prevádzkovateľ. Spoločnosť ukončenie podpory odôvodňuje bezpečnosťou predplatiteľov.

Doplnené 7. septembra:

HBO Go nebude fungovať na ďalších zariadeniach. Aplikácia prestane podľa spoločnosti Satro neskôr v tomto mesiaci fungovať okrem predtým spomenutých systémov pre smart TV aj v systéme PlayStation 3 a staršom systéme Samsung Orsay, ktorým boli vybavené chytré televízory značky v rokoch 2011 až 2015. Neskôr tento systém nahradil Tizen OS.

K ukončeniu podpory HBO Go na týchto platformách dôjde rovnako už 21. septembra. Používatelia však budú môcť HBO Go sledovať aj na neskôr nepodporovaných platformách prostredníctvom Apple TV či Chromecastu. Na všetkých ostatných podporovaných zariadeniach bude HBO Go ďalej plne funkčné.

Pôvodný článok zo 17. augusta:

Konkrétne aplikáciu HBO Go nebude možné spustiť na televízoroch Samsung s operačným systémom Tizen 2015 a zariadeniach LG s WebOS vo verzii nižšej ako 3.5. Podpora na týchto zariadeniach skončí v utorok 21. septembra. Ak používatelia chcú službu na zmienených systémoch naďalej využívať, prevádzkovateľ odporúča aktualizovať operačný systém alebo pristupovať k HBO prostredníctvom iných zariadení.

Kompletná náhrada

Streamovaciu službu HBO Go v našom regióne však v relatívne krátkom čase čaká aj náhrada za obsahovo bohatšiu, zároveň tiež drahšiu alternatívu HBO Max. Tá používateľom odomkne nový dodatočný obsah a s jej príchodom do nášho regiónu HBO Go zanikne, na Slovensku by mala byť predstavená na jar budúceho roka.

Na predplatiteľov služby preto čaká kompletne nová platforma s novým používateľským rozhraním, podporou 4K obrazu a viacerými ďalšími vítanými novinkami, ktorým sme sa detailne venovali v samostatnej téme.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú