Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

HBO predplatiteľov svojej služby HBO Go v decembri odmení dvojicou hollywoodskych veľkofilmov. Do ponuky pridá tohtoročné blockbustery Mortal Kombat a Godzilla vs. Kong.

Na čom si užiješ dokonalý zvuk s OLED televízorom?

Kúp si televízor OLED spolu so soundbarom alebo WiFi reproduktorom a získaj cashback vo výške nákupnej ceny audio produktu späť.

POZRI SI CELÚ–>PONUKU<–

Ako prvý do knižnice HBO Go pribudne Godzilla vs. Kong – stane sa tak v nedeľu 5. decembra.

Film mal premiéru na konci marca a ako napovedá samotný názov, predstavuje stret kolosálnych monštier Godzilly a King Konga, ktorí konečne podávajú odpoveď na otázku, kto je skutočným kráľom džungle.

Warner Bros. Pictures

Divákov by okrem hlavnej hviezdy, charizmatického Švéda Alexandera Skarsgarda, mohla zaujať aj čoraz populárnejšia Millie Bobby Brown, známa ako Eleven zo Strangers Things či Enola Holmes v rovnomennom hite od Netflixu.

26. decembra do ponuky služby následne pribudne aj najnovší Mortal Kombat. Film postavený na predlohe slávnej videohry znamená reštart celého univerza hernej značky a predstavuje bojovníka Colea, ktorý musí v spoločnosti ďalších zápasníkov čeliť invázií síl z druhej dimenzie.

Snímka bola v kinách uvedená na začiatku apríla a aj napriek zmiešaným reakciám fanúšikov bolo štúdio s jej prevedením spokojné. Dokonca až tak, že okolo značky plánuje vybudovať nové filmové univerzum.

Warner Bros.

Zatiaľ nie je jasné, či filmy na HBO GO pribudnú aj s českým, prípadne slovenským dabingom, v prípade HBO je to však vysoko pravdepodobné. Služba kladie veľký dôraz na lokalizáciu svojho obsahu a okrem titulkov k svojmu obsahu postupne pridáva český aj slovenský dabing.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú