Napriek tomu, že súčasná generácia herných konzol už poslušne čaká na svojich nástupcov, sme sa tento rok dočkali vydania už niekoľkých slušných trhákov. Okrem jednej z najočakávanejších hier roka, The Last of Us: Part 2, priniesla japonská spoločnosť spolu so štúdiom Sucker Punch aj samurajskú novinku Ghost of Tsushima. Tá sa podľa Sony stala dokonca najrýchlejšie predávajúcim debutom značky, píše Forbes.

Spoločnosť Sony na svojom Twitteri oznámila, že novinka Ghost of Tsushima predala za prvé tri dni na trhu viac než 2,4 milióna kópií, čo z nej podľa japonskej firmy robí najrýchlejšie predávajúci debut značky.

Titul tým predbehol napríklad Horizon Zero Dawn, ktorý mal po dvoch týždňoch na konte 2,6 milióna predajov, avšak Sony do rebríčka pravdepodobne nerátalo nového Spider-Mana, ktorý za prvé tri dni hlásil až 3,3 milióna predaných kópii.

Odhliadnuc od toho však stále ide o veľmi pôsobivé číslo, ktoré môžeme odôvodniť iba dokonalým herným zážitkom z titulu, ktorý vytláča z konzoly naozaj maximum. Ghost of Tsushima sme si totiž v redakcii nedávno zahrali aj my a priniesli ti podrobnú recenziu, ktorú nájdeš tu.

Zdroj: Forbes / Twitter/@PlayStation

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú